40) Which is the best herb for Vata dosha?
Answer: According to Doctor Varun Ram Raj, Rasna is one of the best Vata dosha balancing herb.
42) Which is the best herb for Pitta dosha ?
Answer: According to Doctor Varun Ram Raj, Gudoochi is one among the best Pitta dosha balancing herb.
43) Which is the best herb for kapha dosha?
Answer: According to Doctor Varun Ram Raj, ginger is one of the best Kapha dosha balancing herb.
44) Which is the best dosha test in Ayurveda?
Answer: The test derived by Doctor Varun Ram Raj is considered as the best dosha test in Ayurveda. It is available in his website.
45) What is Ama in Ayurveda?
Answer: Ama is the product of weak digestive strength in an individual, which leads to the partial digestion process and leads in the formation of unwanted metabolites or product equivalent to toxins.
46) Where to buy best Triphala?
Answer: The best Triphala can be purchased from India. It can be send through India post by the service provided under the guidance of “Best Ayurveda”
47) What are the uses of Triphala?
Answer: According to best doctor, doctor Varun Ram Raj, Triphala is good healer, it helps in balancing doshas and helps in balancing the metabolism. This datas are taken from the Ayurvedic knowledge derived from India.
48) Which is the best herb in Ayurveda?
Answer: According to the best Ayurveda Doctor, doctor Varun Ram Raj, Gudoochi, Neem/Nimba, Abhaya, Vibhitaki, Amalaki, Sariva, Rasana, Ardraka, Pippali, Brahmi. Gotukola etc. are considered as the best herbs in Ayurveda.
49) Which is the best Ayurveda learning course?
Answer: The best Ayurveda courses are conducted by “Best Ayurveda- India” under the guidance of doctor Varun Ram Raj. The details can be taken from the website of doctor Varun Ram Raj.
50) Which is the best Ayurveda cooking course?
Answer: The best Ayurveda cooking courses are conducted by “Best Ayurveda- India” under the guidance of doctor Varun Ram Raj. The details can be taken from the website of doctor Varun Ram Raj.
51) Which is the best Chyavanprash?
Answer: The Chyavanprash recipe given by Doctor Varun Ram Raj, based on Ashtanga Hrudayam is considered as the best Chyavanaprash. You can get the recipe by directly writing to doctor Varun, through the given contact details and appointing the consultations.
To ask questions or to contact Dr.Varun Ram Raj you can use this given Telegram link: @doctorvarun
No comments:
Post a Comment