Аяскрити: Лучший аюрведический тоник с добавкой железа Аяскрити - один из лучших аюрведических тоников с добавкой железа, содержащий группу трав “Асанади” и железо. Это полезно при таких заболеваниях, как анемия, заболевания мочевыделительной системы, геморрой, глистная инвазия, нарушение всасывания, невкусие и ожирение. По словам доктора Варуна Рама Раджа, дозировка Аяскрити составляет 12-24 мл, что соответствует дозировке, указанной в Аюрведической фармакопее Индии. Это сочетание упоминается в Аштанга Хрудайя Чикитсастхане, Адхьяя 12. Всегда консультируйтесь с врачом перед использованием Аяскрити. Самостоятельный прием этого лекарства без рекомендации врача может привести к различным побочным эффектам. Будьте всегда здоровы! Статья написана лучшим врачом по аюрведе и специалистом по панчакарме - доктором Варуном Рамом Раджем.
Dr.Varun Ram Raj is the best Ayurvedic doctor, Panchakarma specialist and Marma therapy specialist conducting Ayurvedic consultations, Ayurvedic Panchakarma (the detox and rejuvenation programmes) and Marma therapy sessions to his followers around the globe. He is presently available in Russian Federation and India. He is the founder of unique "Pulse diagnosis" method called as "Shreshtam". His methods helps to balance health naturally through the unique following Ayurvedic diet and regimen.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Amalaki Panaka Original Ayurvedic Gooseberry Drink Recipe: Doctor Varun Ram Raj
Amalaki Panaka Original Ayurvedic Gooseberry Drink Recipe: Doctor Varun Ram Raj Ingredients: 1. Amalaki / Indian Gooseberry (Phyllanthus ...
-
Bhumi Amalaki: The unique and the best liver tonic in Ayurveda Bhumi Amalaki is scientifically called as Phyllanthus niruri. It is known li...
-
Бхуми амалаки: уникальный и лучший тоник для печени в Аюрведе Бхуми амалаки по-научному называется Phyllanthus niruri. Он известен как тоник...
-
Karpoorasavam or Karpoorasava is one the best Ayurvedic tonic for digestive system health. According to one of the best Ayurveda doctor, Dr...
No comments:
Post a Comment